Kunstwerken

Wij hebben een digitale expositie gemaakt waarin u het werk kunt bekijken van alle leden van Beeldend Collectief.
Elke kunstenaar heeft een eigen portfolio. Wij wensen u veel kijkplezier toe!

 

 

Erica Kruijne

Divers van karakter, maar altijd kleurrijk, is het werk van Erica. Vaak is het met een stevige toets van kwast en paletmes gemaakt, dan weer is het in verfijnde penseelstreken uitgewerkt. Soms is er sprake van pure abstractie in haar beeldtaal. Ook in het figuratieve werk is er een hang naar het abstraherende te zien.

 

BEKIJK DE KUNSTWERKEN VAN ERICA                                   LEES MEER OVER ERICA

 

 

Floor Blankespoor

In haar werken zie je de fascinatie voor vergankelijkheid en structuur. Aardetinten voeren de boventoon in de schilderijen van Floor. De natuur in het algemeen is altijd wel terug te vinden, soms abstract, dan weer herkenbaar.

 

BEKIJK DE KUNSTWERKEN VAN FLOOR                                 LEES MEER OVER FLOOR

 

 

Gezien van der Tempel

De abstracte beeldtaal van Gezien komt voort uit haar innerlijke drang om de essentie van een onderwerp zo zuiver en universeel mogelijk te willen verbeelden. De zorgvuldige verfbehandeling en de gekozen kleuren werken op het gevoel. Het resultaat is dat er een intieme relatie tot stand kan komen tussen de beschouwer en het werk.

 

BEKIJK DE KUNSTWERKEN VAN GEZIEN                               LEES MEER OVER GEZIEN

 

 

Gonny Hofman

Wat Gonny als uitgangspunt in haar schilderwerk neemt, is vaak een mooie lijn, een uitvergroot detail uit de realiteit of een fantasievorm. Meestal werkt zij abstract in acryl op doek. Haar onderwerpen werkt zij regelmatig uit in twee doeken die als duo gezien mogen worden. Zij kiest graag voor warme kleuren.

 

BEKIJK DE KUNSTWERKEN VAN GONNY                              LEES MEER OVER GONNY

 

 

Nicole Jansen

Het werk van Nicole is divers en kleurrijk. De beeldtaal is abstract. Op dit moment richt zij zich het meeste op schilderen. Haar doeken zijn spontaan opgezet vanuit kleur, waarmee snel en intuïtief een sfeer is gecreëerd. Verf is vaak met handen en paletmes opgebracht. Naast losheid straalt haar werk ook verfijning uit.

 

BEKIJK DE KUNSTWERKEN VAN NICOLE                                  LEES MEER OVER NICOLE

 

 

Rijkje Verhoeff

Het werk van Rijkje is meestal abstract, geschilderd met acrylverf. Blauw en paars zijn haar lievelingskleuren. Je ziet in haar werk een drang naar expressie. De schilderijen zijn een weergave van haar belevingswereld. Ook al lijken de doeken abstract, toch is er altijd een summiere verwijzing naar de werkelijkheid.

 

BEKIJK DE KUNSTWERKEN VAN RIJKJE                                    LEES MEER OVER RIJKJE