Kunstenaars

Er is een videofilm gemaakt waarin alle kunstenaars persoonlijk iets vertellen over zichzelf en hun werk. Te zien onder de menuknop Exposities > Terugblik > Perron-3.

 

erica1

Erica Kruijne

“Van jongs af aan ben ik gegrepen door het plezier in tekenen, waarbij fantasie en werkelijkheid door elkaar buitelen”. Erica maakt nu graag zowel abstract als figuratief werk in acrylverf op doek. Haar grote bron van inspiratie is vooral de natuur in alle seizoenen. Zij zoekt met een kleurrijk palet naar verbeelding en zeggingskracht.

 

LEES MEER OVER ERICA                                   BEKIJK DE KUNSTWERKEN VAN ERICA

 

 

Floor Blankespoor

Bij Floor zie je duidelijk haar fascinatie voor vergankelijkheid en structuur. Zij werkt het liefst met aardetinten. De drang om haar indrukken van de natuur vast te leggen is alom aanwezig, in welke vorm dan ook.

 

LEES MEER OVER FLOOR                                 BEKIJK DE KUNSTWERKEN VAN FLOOR

 

 

Gezien van der Tempel

“De kwasten vieren feest en ik heb het geluk dat ik op dit feestje mag zijn.” Zo’n gevoel kan Gezien bij het schilderen hebben, maar vaak is het ook gewoon hard werken. Zij zoekt door te dringen tot het wezen van de dingen en daar beeldend uitdrukking aan te geven. Abstract schilderen is haar grote liefde.

 

LEES MEER OVER GEZIEN                               BEKIJK DE KUNSTWERKEN VAN GEZIEN

 

 

Gonny Hofman

Op jonge leeftijd raakte Gonny geboeid door de manier van schilderen en het kleurgebruik van Vincent van Gogh. Haar liefde voor abstract en kleurrijk schilderen zie je terug in haar werk. Het wordt gekenmerkt door eenvoud, vlakken en warme kleuren. Door veel weg te laten, wil zij tot meer zeggingskracht komen.

 

LEES MEER OVER GONNY                               BEKIJK DE KUNSTWERKEN VAN GONNY

 

 

Nicole Jansen

Via kleuren wordt de belevingswereld van Nicole zichtbaar. Zij laat zich inspireren door de kleuren in de natuur. Ook is zij gevoelig voor de kleursferen vanuit de kosmos waarin de uitdaging ligt om het denken niet te laten overheersen. De intuïtie is leidend in wat er op het doek verschijnt.

 

LEES MEER OVER NICOLE                                  BEKIJK DE KUNSTWERKEN VAN NICOLE

 

 

rijkje1

Rijkje Verhoeff

Schilderen is haar passie. Rijkje heeft een voorkeur voor het abstracte en werkt graag vanuit haar intuïtie en innerlijke wereld. Dat geeft haar ruimte en vrijheid om met kleuren, vormen en plasticiteit te werken. Daar geniet zij van en daar ligt haar uitdaging in het schilderen.

 

LEES MEER OVER RIJKJE                                    BEKIJK DE KUNSTWERKEN VAN RIJKJE